henk claire loeffen beeldend kunstenaar

Lorentzlaan 53
2105 TR Heemstede
023 52 84 708
h.loeffen4@kpnplanet.nl

Nieuws

ON LINE KOPEN

04 nov 2013

Het is mogelijk om ON LINE werken aan te kopen. U kunt daarvoor per e-mail contact met mij opnemen en vragen stellen m.b.t. techniek, prijs, etc. U krijgt dan alle informatie van mij.

Een werk blindelings aankopen geloof ik niet in; je moet het in 't echt zien en voelen, alvorens te beslissen. Het zal dus meestal toch uitdraaien op een persoonlijk contact in mijn ruime atelier aan huis. Van harte welkom !


LIDMAATSCHAP KZOD HAARLEM E.O.

25 mei 2011

Per 1 juni 2011 ben ik lid geworden van de de beroepsvereniging beeldende kunstenaars KZOD (Kunst zij ons doel). Deze vereniging bestaat al sinds 1821 en heeft vele prominente kunstenaars binnen zijn gelederen gehad, zoals Kees Verwey en Piet Wiegman. KZOD is al sinds oudsher gevestigd in De Waag aan het Spaarne nr. 30 te Haarlem.

Er zijn circa 90 leden, die regelmatig solo of met meerderen tegelijk exposeren. Op de website van KZOD vind u naast alle namen (en indien aanwezig de websites) van de aangesloten kunstenaars, alsmede informatie over lopende en komende evenementen en exposities.

Alleszins de moeite waard om eens te gaan grasduinen tussen al die kunstenaars uit Haarlem en omstreken en ik ben er trots op daar nu deel te van mogen uitmaken !


PRIJZEN

15 okt 2010

Er staan geen prijzen vermeld bij de werken. Deze kunnen fluctueren doordat er òf rechtstreeks òf via een bemiddelaar wordt gekocht.. Indien bij prijs ntk wordt vermeld, is het werk op dit moment niet te koop. Notk betekent: prijs nader overeen te komen . Schilderijen op doek zijn vrijwel altijd zonder lijst (rand is rondom meegeschilderd). Grafisch werk en tekeningen zijn al dan niet met passepartout, ingelijst met helder glazen front. Collages zijn in principe op papier, dan op een mdf-paneel geplakt en vervolgens in 'n baklijst gevat.


procestijd: 0.045 sec.